Takeitexam

联系我们

Passitcert IBM-Lotus LOT-951题库由资深IT认证讲师和IBM-Lotus产品专家结合PROMETRIC E的真实考试环境最新原题倾心打造.

题库覆盖了当前最新的真实考题,并且全部附有正确答案,我们承诺题库对 IBM-Lotus LOT-951(IBM Lotus Notes Domino 8.5 Application Development Update)考试原题完整覆盖.LOT-951 题库 助您轻松通过认证考试,一次不过全额退款.需要完整考题请登录 Passitcert题库网 查询

1. Viktor has been asked to begin modifying the corporate Domino Web sites to adhere to XHTML

standards. He has enabled Enable enhanced HTML generation in the application properties. When

testing a couple of the page elements in the Web browser and viewing the source, Viktor notices that tags

like

and are still not correctly closed, that is.,

. What could be the problem?

A.This setting only applies to generated HTML, like passthrough HTML on a form.

B.The Web closes tags that have content. Tags that do not have content are ignored.

C.Each page element needs to be opened and saved to incorporate this new application property setting.

D.The Web server generates valid XML, but there are exceptions. One of the exceptions is passthrough

HTML.

Answer: D

2. Martha has a Submit button on her Timesheet XPage. When clicked, the button uses the Save

Document simple action to save the data to the underlying document. What parameters does Martha

have to provide to the Save Document simple action?

A.none

B.pageName, mergeConflicts

C.forceSave, createResponse

D.documentName, saveImmediate

Answer:A

3. Brett wants to add a view to his XPage, configured so that it displays two rows for each entry in the view.

What technique can he use to accomplish this task?

A.Add a View control to the XPage and configure the view's NumberOfRows property to '2'.

B.Add a View control to the XPage and change the NumberOfRows property on the All Properties tab to

'2'.

C.Enable the Application property Use Java Views on Web and configure the view's NumberOfRows

property to '2'.

D.Add a Repeat control to the XPage and place the appropriate fields within the Repeat control in a two

row table.

Answer: D

4. Alegria has saved her rental XPage, but there's an error in the XML source code. She knows this

because the application navigator shows an icon of a red X next to the XPage. Where can she find details

about the error?

A.Editor

B.Events view

C.Problems view

D.Application navigator

Answer: C

5. Neil has built an XPage and needs to have a field value to be calculated when the user selects

something from a Combo box control. How can he do this task?

A.Add server-side JavaScript to the Combo box's onclick event and use the @Function Script Library to

execute the @SetField function.

B.Add client-side JavaScript to the Combo box's onclick event and use the @Function Script Library to

execute the @SetField function.

C.Using the Combo box's onchange event, add a simple action of the Modify Field type and define the

target field and the calculation to determine its value.

D.Using the Combo box's onchange event, add a simple action of the Update Field type and define the

target field and the calculation to determine its value.

Answer: C

6. Abbas has imported the screen.css stylesheet into his application. He has discovered that he needs to

edit the properties of some of the classes in the CSS. What steps can he follow to make the needed

changes and save the CSS changes within the application?

A.From the application navigator in Designer, expand Resources and expand Style Sheets. Double-click

screen.css to use the built-in CSS editor.

B.From the application navigator in Designer, expand Resources and expand Style Sheets. Click

screen.css and in the Outline view select a class to use the built-in CSS editor.

C.From the application navigator in Designer, expand Resources and double-click Style Sheets. Select

screen.css in the Design pane. From the Design tab of the Properties view, double-click a CSS class to

edit its properties.

D.From the application navigator in Designer, expand Resources and double-click Style Sheets. Select

screen.css in the Design pane. From the Web Properties tab of the Properties view, double-click a CSS

class to edit its properties.

Answer: A

7. Barb is the lead developer for the Sales application and the Travel application. Each application

consists of multiple databases. Within the application navigator, Barb would like to be able to list the

databases of the Sales application together, and then, separate from the Sales application, to list the

databases of the Travel application together. How can she do this?

A.For each application, create a subfolder under the Data folder. Move each set of databases to the

appropriate subfolder. Drag each folder onto the application navigator.

B.Click the folders icon within the application navigator. Select the option to Create a new Working Set.

Name the Working Set "Sales" and select the databases that comprise the Sales application. Perform a

similar procedure for the Travel application.

C.From Domino Designer select Create > Working Set. Specify "Sales" for the name. From the

application properties of each database of the Sales application, select "Sales" from the Working Set

drop-down list. Perform a similar procedure for the Travel application.

D.Edit the application properties of each database that comprises the Sales application. On the Design

tab, specify "Sales" for the Working Set option. Repeat for each database of the Sales application.

Perform a similar procedure for the Travel application.

Answer: B

8. Cade is building an XPage for the Sales application. What are the options from which he can select

when defining a data source from the data palette?

A.@DbLookup and @DbColumn

B.Domino view and Domino document

C.Data connections and DB2 access views

D.Data connections, DB2 access views, and file resources

Answer: B